Haal meer uit je kledingkast - Style by Raven

Haal meer uit je kledingkast

Stijlvol gekleed voor iedere gelegenheid
Van 47,- nu voor € 9,95

Kledingruil-Westerveld-Image2

 

55% is je uiterlijk, kleur, kleding en verzorging

15% is stem, houding en taal gebruik

7% is de inhoud van je gesprek.

Zelfvertrouwen komt voort uit goed gevoel over jezelf en je kwaliteiten. Het is een innerlijke houding die je naar buiten uitstraalt, via je stem, lichaamstaal en je gedrag. Gebrek aan zelfvertrouwen gaat gepaard met twijfel aan jezelf, waardoor je wordt afgeremd en niet volledig tot je recht komt. De juiste kleuren en kleding geven je meer zekerheid, zodat je op en top kan stralen in jouw business! 

We kopen met ons allen heel wat af. Soms omdat het er in de winkel leuk uitziet of omdat het in de uitverkoop is. Maar we verspillen zo ook veel. 35% van de gekochte kleding wordt niet gedragen. Om meer plezier uit de kledingkast te halen en aan een bewuste kledingkast gaat werken voorkom je kledingstress, tijdsverspilling en geld!

Geen overvolle kledingkasten meer, alleen nog maar een waardevolle kledingkast!

In 6 hoofdstukken ga je op een simpele manier stap voor stap leren hoe je een waardevolle kledingkast samenstelt, je geen last meer hebt van kledingstress, je eindelijk je eigen figuur gaat omarmen, je een persoonlijke kledingstijl kan ontwikkelen, misaankopen voorkomt, waardoor je heel veel geld gaat besparen.

Wat ga je leren?

  • Leer je eigen figuurtype herkennen
  • De juiste kleuren
  • Jouw persoonlijke kledingstijl
  • Wat is een basiskledingkast
  • Hoe bouw je een goede basiskledingkast op
  • Tips

Waarom is deze cursus zo goedkoop?

Ik heb besloten om de online trainingen flink in prijs te verlagen, omdat ik heel veel vrouwen wil helpen en bereiken. Er gaat bij veel vrouwen heel wat mis als het om de kledingkast gaat. Met misaankopen belasten we het milieu, maar ook onze portemonnee. Je kan je geld maar 1 keer uitgeven.  

Ik gun iedereen een waardevolle kledingkast en omdat ik iedereen de kans te geven om een cursus te volgen heb ik deze keuze gemaakt om hier een kleine vergoeding voor te vragen. Voor hoe lang ik dit doe weet ik niet, maar ook voor het bedrag van € 9,95 excl. BTW geef ik 100% tevredenheid garantie. Mocht je na het volgen van alle lessen niet tevreden zijn, krijg je je geld terug!

StockSnap_9KJTXB21AU

Ga jij ook stralen het komende seizoen?

" Mijn doel is het om iedereen te laten stralen"

– Gerdien Raven

Style by Raven draait op SYS PlatformSYS Platform