HOE JE EEN SUCCESVOL TEAM SAMENSTELT - Style by Raven

HOE JE EEN SUCCESVOL TEAM SAMENSTELT

April 2019
 
Soms zijn er mensen die erg sceptisch zijn als ik vertel dat ik kleur- en figuurstylist ben die het innerlijk met imago samen verbind, zonder zich te realiseren hoe krachtig deze tool is voor je personeel en onderneming.
 
Buiten persoonlijke kleuren zijn er vier elementen (vuur, water, aarde en lucht). Deze worden al eeuwenoud ingezet.
 
Zo staat vuur voor dynamisch, direct, vol zelfvertrouwen en passie. Water voor nuances, meelevend, flexibel en verfrissing. Aarde voor grondig, concreet, praktisch en zekerheid en tenslotte lucht voor overzicht, zonnig, verbinden en communicatie.
 
Alle elementen hebben we nodig voor een succesvol bedrijf. Bijvoorbeeld: Je hebt een team van vier luchttypen, dan wordt het vooral heel gezellig, maar samen zetten ze weinig neer. Ze missen de directheid en passie van vuur, de verfrissing van water en de concreetheid van aarde. We hebben voor succes alle elementen in een team nodig.
 
Naast de elementen hebben we allemaal favoriete kleuren en kleuren die wij niet graag dragen. Kleuren zeggen wat over onze persoonlijkheid. Door deze te combineren met de elementen, krijg je de beste versie van je medewerkers en een efficiënt succesvol bedrijf.
 
Voor meer informatie www.stylebyraven.nl/ 06-41704930

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Style by Raven draait op SYS PlatformSYS Platform