Homepage Beauty by Raven - Style by Raven

Veilig zonnen zonder huidbeschadiging op te lopen

In deze inspirerende webinars wil ik graag meer vertellen over het veilig zonnen, de voor en tegen signalen van zonnebrand producten en niet te vergeten de nieuwste technologie op het gebied van zonnebrand producten. Schrijf je snel in voor een van deze data’s, want de plekjes zijn beperkt!

 

 

Wil je waardevolle praktische verzorgende make-up tips ontvangen? Klik op de button hieronder! 

Passie voor schoonheid en stijl

Beauty by Raven

Bij Beauty by Raven houden we van een persoonlijke aanpak op basis van uw wensen. Omdat elke huid anders is, bestaat een goede behandeling uit maatwerk. Tijdens u eerste afspraak bespreken wij uw wensen en mogelijkheden die voor u toepasbaar zijn. Beauty by Raven is gespecialiseerd in huidverbetering, met als doel uw huid in top-conditie te brengen en te behouden! Hierbij wordt gewerkt met het topmerk Guinot.

Guinot is een farmaceutisch merk met natuurlijke ingrediënten en heeft als doel de huid optimaal te beschermen en te verbeteren! 

Guinot is marktleider in Frankrijk. Dit komt doordat Guinot behandelmethodes ontwerpt, die gebruik maken van de nieuwste technologieën. Deze technologieën zijn vooral gespecialiseerd op het gebied van anti-aging. Guinot zet zich in om het beste aan te bieden als het om beauty gaat. Als enigste in de wereld hebben ze het ISO 22716 waarborg certificaat, als het gaat om garandeert kwaliteit en productienormen. Hierbij hebben ze ook nog het ISO 14001 certificaat, die de milieukwaliteit van de productiemethodes waarborgen.

 

Gerdien Raven

Dé stralende huid expert

Mijn naam is Gerdien Raven, de drijvende kracht achter Beauty by Raven. Na het behalen van mijn diploma schoonheids-specialiste ben ik in 2001 voor mezelf begonnen. Om de beste technieken het gebied van huidverbetering en massages te leren heb ik in het binnen- en buitenland diversen  opleidingen gevolgd: België; Natural face lifting – Duitsland; Vitamine leer en Mesotherapie – Thailand; Thaise stempelmassage bij de Bangkok Spa Academy – Nederland; o.a. Bio Energetische massage, Aromatherapie en stress, Visagie, Shiatsutherapie, Dermatologie voor de schoonheids-specialiste (basis en verdiepings opleiding), Microdermabrasie en niet te vergeten mijn Guinot master skin therapist Diploma!

Ik wil een strakke,

verzorgende en

stralende huid!

Verzorging met de juiste behandeling/ producten zorgt voor:

  • Een zachte soepele huid die niet meer trekt
  • Het voorkomen van huidveroudering
  • Minder rimpels en fijne lijntjes
  • Meer zelfvertrouwen
  • Optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf

" De meest succesvolle behandelingen!"

Sterbehandeling hydradermie € 65,-

Dubbele ionisatie is een exclusieve gepatenteerde methode van Guinot die snel, doeltreffend doordringt van werkzame bestanddelen in de huid voor alle huidtypen. Zuurstoftoevoer laat de huid weer stralen door het bevorderen van de cellen en bloedsomloop in de opperhuid. Door middel van een ontspannende massage serum en verschillende technieken toe te passen, voelt de huid weer comfortabel aan. Tot slot wordt er gekozen voor een masker en dag-verzorging die geschikt zijn voor uw huidtype, zodat uw huid er weer stralend en gevoed uitziet!

Jij bent het waard! Age summum € 80,-

De Age summum bestaat uit een (micro dermabrasie) peeling die de huid bevrijdt van dode huidcellen. Bij de tweede stap wordt er een serum van 56 biologische werkzame bestanddelen en geconcentreerde Vitamine C in gemasseerd. Deze unieke bestanddelen die in ziekenhuisomgevingen gebruikt worden om een nieuwe huid te maken, regenereren de cel-activiteit doeltreffend en geven de huid zo een nieuw leven. De behandeling gaat verder met een intensieve massage, vervolgt met het aanbrengen van een anti-aging masker voor een prachtige en stralende huid met Pro-collageen. Tot slot wordt er gekozen voor een dag-verzorging die geschikt is voor uw huidtype.

Liftosome behandeling € 65,-

Aromatic behandeling € 65,-

De Aromatic behandeling is een gepersonaliseerde ontspannende behandeling met essentiële oliën en plantenextracten, gekoppeld aan massagetechnieken, waardoor uw huid nieuwe energie opneemt en het effect van de behandeling langer aan laat houden. Tot slot wordt er gekozen voor een dag-verzorging die geschikt is voor uw huidtype.

 

Hydra peeling € 75,-

Deze cosmetische peeling bestaat uit drie fases en kent 2 vormen afhankelijk van het huidtype (alle huidtypes en speciaal voor de gevoelige huid). Guinot heeft als hoogste doel het met respect omgaan met de huid voor het meest doeltreffende resultaat. Na de behandeling heeft de huid direct toonbare, prachtige en stralende teint! Met minder zichtbare lijntjes en rimpels, bruine plekjes worden aangepakt en de huidskleur is helder.

 

Eye logic € 65,-

Speciaal voor rimpels en lijntjes. De opperhuid van de ogen zijn dun en kwetsbaar. Deze gevoelige zone wordt blootgesteld aan invloeden van buitenaf (zon, wind enz.). Vanaf het begin van de behandeling werkt de verspreiding van werkzame bestanddelen tegen verouderingsverschijnselen en bevordert de cel-vernieuwing van de huid. Vervolgens wordt het tweede serum met 10 speciale massage-grepen uitvoert die de huid draineren en vitaliseren. Het vliesmasker strijkt de kraaienpootjes en fronsrimpels gladder, verjongt de oogopslag en bestrijdt vermoeidheid van de oogcontour. 

 

Maak snel een afspraak voor een gratis huidanalyse

Wat anderen ervan vinden

Lees hoe klanten Beauty by Raven beoordelen!

Bij Gerdien is er altijd een behandeling die bij je huid past!

Loes

Ik vind Gerdien bekwaam, professioneel, heerlijke massage en ze raffelt  nooit een behandeling af. 

Janette

Heerlijk ontspannen behandeling op professionele wijze gegeven. Met aandacht voor de klant!

Ellen

 
Ik voel mij enorm op mijn gemak door haar persoonlijkheid en professionaliteit.
Tips en adviezen neem ik ter harte en na een behandeling voel ik mij altijd als herboren.

Monique

Vanaf de eerste keer dat ik bij jou kwam en een behandeling had gehad waarvan ik zo heb genoten, dacht ik, dat laat ik me niet meer afnemen! Geweldig Gerdien

Corry

Maak snel een afspraak voor een gratis huidanalyse

" Met respect omgaan met de huid voor het meest doeltreffende resultaat!"

– Gerdien Raven – Dé Stralende Huid Expert –

Style by Raven draait op SYS PlatformSYS Platform