Over Gerdien - Style by Raven
IMGL1221

Gerdien Raven

DÉ KLEUR & STYLING EXPERT 

Over Gerdien Raven

Mijn naam is Gerdien Raven, de drijvende kracht achter Style by Raven. Ik help vrouwen aan een zelfverzekerde uitstraling! Door het maken van de juiste kledingkeuzes kom je krachtiger en zelfverzekerder over!

Je krijgt maar 1 keer de kans voor een eerste indruk!

Mijn kleur- en stijl adviezen begin ik graag bij de klant thuis. Ik vind het belangrijk om iemand beter te leren kennen, een kledingkast sessie uit te voeren en de juiste persoonlijke stijl met iemand te creëren, zodat je voor de toekomst bewuste keuzes kan maken als het gaat om kleding kopen. Dit bespaart tijd en geld, maar ook het milieu! 

Bij het Personal Power Traject krijg je een uitnodiging om bij mij in Tiel te komen, individueel of in kleine groepjes.

“Waar is het allemaal mee begonnen?”

In 1988 zat mijn moeder een interview op televisie met een dame die naar Amerika zou vertrekken om daar de opleiding kleurstyling te gaan volgen. Daarna wilde ze vrouwen in Nederland gaan opleiden tot kleurstylist. Kort kwam haar telefoonnummer in beeld en mijn moeder nam contact met haar op. Op zaterdag kwam zij weer terug in Nederland en op dinsdag zat ik samen met mijn moeder en een andere dame bij haar op cursus. Er waren geen materialen beschikbaar en als wij zelf aan de slag wilde gaan moesten we 200 verschillende kleuren lapjes stof op de markt kopen. Je snapt wel dat dit onbegonnen werk was.

Ruim 10 jaar later begon ik aan de opleiding voor schoonheidsspecialiste bij Amice in Barneveld. Hier boden zij ook de opleiding kleur- en figuurstyling aan en heb deze vanwege alle aanwezige materialen nogmaals overgedaan.

In 2013 heb ik de opleidingen interieurstyling en binnenhuisarchitectuur en een verdieping jaar succesvol afgerond. Voor twee jaar heb ik praktijkles gegeven in het mooie vak van interieur styling.  

De afgelopen jaren is er veel veranderd en ben het Personal Power Plus Systeem gaan omarmen. Deze positieve krachtige werkwijze leert je naar je persoonlijke krachtkleuren te kijken en daarmee aan de slag te gaan. Dit gaat dieper dan alleen kleuren. Het gaat ook over je persoonlijke ontwikkeling. 

Wil jij ook antwoord op ………..

– Hoe je de juiste kleding weet aan te trekken bij je klanten
– Wat moet ik aantrekken bij een belangrijke meeting
– Hoe je een persoonlijke stijl creëert
– Hoe je meer harmonie in je uitstraling krijgt
– Hoe je meer zelfverzekerd kan voelen
– Hoe je serieuzer genomen wordt
– Hoe je de juiste indruk kan achterlaten
– Hoe je meer kleur in je kleding kan toevoegen en toch zakelijk blijft
– Hoe je leert welke kleuren je echt goed staan
– Hoe je probleemzones kan camoufleren
– Er iemand is die kledingstress kan wegnemen
– Je geld bespaard door geen misaankopen meer

Verander kleine dingen en wees succesvol-2
Style by Raven draait op SYS PlatformSYS Platform